Root
Rakennuslevyt

Leijona-levyjä valmistetaan lähes kaikkiin rakentamistarpeisiin. Ympäristöystävälliset ja hengittävät puukuitulevyt sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhojen talojen korjausrakentamiseen.

Rakentajan kovalevy on kestävä ja laadukas puukuitulevy kaikenlaiseen rakentamiseen. Kestävyytensä vuoksi kovalevy sopii hyvin myös mm. suojauskäyttöön.

Lue lisää

Öljykarkaistut levyt ovat kovalevyjä, jotka on öljyllä karkaistu vettä hylkiviksi, kosteutta kestäviksi ja erityisen lujiksi. Levyt sopivat hyvin mm. aluskatelevyiksi.

Lue lisää

 

Maatalousrakennusten vaativiin olosuhteisiin kehitetty Leijona-maatilalevy on kestävä ja helppohoitoinen vaihtoehto esimerkiksi meijerirakennusten sisäkaton verhouslevyksi.

Lue lisää

Suojalevy on puukuidusta valmistettava tiivis kovalevy, joka nimensä mukaisesti sopii erityisesti erilaisiin suojauskäyttöihin.

Lue  lisää

 

Tiesitkö? Leijonan hyvät ominaisuudet sopivat moneen käyttöön. 

Leijonalevyt valmistetaan puhtaasti puusta ilman haitallisia liima- tai kemikaalilisäyksiä. Tämän vuoksi ne sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön rakentamisen ja kalusteteollisuuden lisäksi.

Kokeile Leijonaa mm. näihin:

  • hedelmä- ja muut pakkaukset
  • suojaukset
  • myymäläsomistukset ja sisustukset
  • leikkikalut, palapelit, liitu- ja tussitaulut, mainostaulut
  • autoteollisuuden sovellukset
  • tee-se-itse (DIY) sovellukset

Tekniset tiedot

Tekniset ominaisuudet

 


 


Pdf-tiedostojen lukemiseen ja tulostamiseen tarvitset ilmaisen Adobe Reader-ohjelmiston. Voit hakea kyseisen ohjelmiston Adoben sivustolta.

 
Sijainti: Root / Rakennuslevyt /