Root
Kalustelevyt

Puukuidusta valmistettavan kovalevyn suurimpia käyttäjiä on kaluste- ja puusepänteollisuus. Teollisuuden sivutuotteena syntyvästä puukuidusta valmistettavan kovalevyn ominaisuuksia ovat lujuus, maalattavuus ja työstettävyys.

Laadukkaat kalustelevyt soveltuvat monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin eivätkä sisällä terveydelle tai ympäristölle haitallisia aineita. Siten ne ovat turvallisia käyttää ja käsitellä.

Ruskea vakiolevy on helposti työstettävä ja monipuolinen kovalevy mm. puusepän- ja kalusteteollisuuden käyttöön, rakentamiseen ja pakkauksiin.

Lue lisää

Maalatut kalustelevyt ovat kaluste- ja puusepänteollisuuden yleislevyjä, jotka maalataan ja käsitellään asiakkaan toivomuksen mukaisesti.

Lue lisää

 

Rei'itetyt kovalevyt ovat toiselta puolelta sileitä, toiselta viirakuvioisia, kauttaaltaan rei'itettyjä kuitulevyjä. Ne sopivat erityisesti kalusteisiin, akustiikkalevyiksi ja somistuskäyttöön.

Lue lisää

 

Tiesitkö? Leijonan hyvät ominaisuudet sopivat moneen käyttöön. 

Leijonalevyt valmistetaan puhtaasti puusta ilman haitallisia liima- tai kemikaalilisäyksiä. Tämän vuoksi ne sopivat hyvin monenlaiseen käyttöön rakentamisen ja kalusteteollisuuden lisäksi.

Kokeile Leijonaa mm. näihin:

  • hedelmä- ja muut pakkaukset
  • suojaukset
  • myymäläsomistukset ja sisustukset
  • leikkikalut, palapelit, liitu- ja tussitaulut, mainostaulut
  • autoteollisuuden sovellukset
  • tee-se-itse (DIY) sovellukset

Tekniset tiedot

Tekniset ominaisuudet

 


 


Pdf-tiedostojen lukemiseen ja tulostamiseen tarvitset ilmaisen Adobe Reader-ohjelmiston. Voit hakea kyseisen ohjelmiston Adoben sivustolta.

 
Sijainti: Root / Kalustelevyt /