Suomen Kuitulevy

Laatua perinteitä kunnioittaen

Suomen Kuitulevy Oy on Euroopan suurimpia kovan puukuitulevyn tuottajia; Heinolan tehtaalla valmistamme yli 65.000 m3 levyä vuodessa - suomalaisella osaamisella!

Ympäristöystävällisiä Leijona-levyjä tuotetaan erityisesti uudis- ja korjausrakentajien, talotehtaiden sekä kalusteteollisuuden tarpeisiin.

Suomen Kuitulevy Oy

Tiedote Pihlavan tehtaalta 18.7.2011

Suomen Kuitulevyn Oy:n Porin Pihlavan tehtaalla syttyi perjantaina 15.7. iltavuorossa pieni tulipalo. Tehtaan automaattinen sammutusjärjestelmä sammutti palon nopeasti yhdessä pelastuslaitoksen kanssa. Palossa ei syntynyt henkilövahinkoja ja syntyneet vahingot rajoittuvat lähinnä sammutusvedestä tulleisiin pieniin vesivahinkoihin. Palon syttymissyy on todennäköisesti kuivatusuunissa kytenyt levynpalanen. Tehdas toimii nyt normaalisti eikä tapahtuneella ole vaikutuksia tuotteiden toimituksiin.

Suomen Kuitulevy Oy on kehittänyt aktiivisesti viime vuosina molempien tehtaidensa paloturvallisuutta yhdessä vakuutusyhtiöiden sekä paloviranomaisten kanssa. Tehdyillä kehitystoimenpiteillä on saatu aikaan hyviä tuloksia, mistä osoituksena myös tämänkertaisen palon nopea ja tehokas sammuttaminen.

Lisätietoja:

Tuotantojohtaja Marko Pakarinen
puh. 050 531 50 60
marko.pakarinen@finfib.fi

Leijona-maatilalevy kestää käytössä

Maatilarakennusten materiaaleilta vaaditaan kovaa kestävyyttä. Leijona-maatilalevy on turvallinen ja helposti työstettävä kuitulevy, joka sopii erinomaisesti myös eläinsuojiin.

Lue lisää

Hyväksi todistettu

Sertifikaatti on tunnustus laadukkaasta toiminnasta alusta loppuun. Leijona-levyt ovat puhdasta puuta - ja ennen kaikkea
suomalaisia!

Sertifikaatit