Suomen Kuitulevy

Laatua perinteitä kunnioittaen

Suomen Kuitulevy Oy on Euroopan suurimpia kovan puukuitulevyn tuottajia; Heinolan tehtaalla valmistamme yli 65.000 m3 levyä vuodessa - suomalaisella osaamisella!

Ympäristöystävällisiä Leijona-levyjä tuotetaan erityisesti uudis- ja korjausrakentajien, talotehtaiden sekä kalusteteollisuuden tarpeisiin.

Suomen Kuitulevy Oy

Suomen Kuitulevy Oy ja Versowood Oy vahvistivat raaka-ainetoimitukset omistusjärjestelyin

Versowood Oy ja Suomen Kuitulevy Oy ovat sopineet pitkäaikaisista raaka-ainetoimituksista kuitulevyn valmistukseen ja energiantuotantoon Heinolassa. Suomen Kuitulevy varmistaa tehdyn sopimuksen myötä levyvalmistuksensa kilpailukyisen raaka-ainehuollon ja Versowood logistisesti järkevällä etäisyydellä sijaitsevan toimitusosoitteen sivutuotteilleen. Yritysten omistajat päättivät vahvistaa raaka-aineyhteistyön myös omistusjärjestelyllä, jossa 19,5% Suomen Kuitulevy Oy:n osakekannasta siirtyi Versowood Group Oy:lle, pääosin suunnatulla osakeannilla. 

 Lisätietoja yhtiöistä:

 www.suomenkuitulevy.fi

 www.versowood.fi

             

Mahdollisiin asiaa koskeviin kyselyihin vastaavat:

Tj Jukka Koski, Suomen Kuitulevy Oy, puh. 0400 850986

Tj Pekka Kopra, Versowood Oy, puh. 050 5977245

Leijona-maatilalevy kestää käytössä

Maatilarakennusten materiaaleilta vaaditaan kovaa kestävyyttä. Leijona-maatilalevy on turvallinen ja helposti työstettävä kuitulevy, joka sopii erinomaisesti myös eläinsuojiin.

Lue lisää

Hyväksi todistettu

Sertifikaatti on tunnustus laadukkaasta toiminnasta alusta loppuun. Leijona-levyt ovat puhdasta puuta - ja ennen kaikkea
suomalaisia!

Sertifikaatit